Kontaktirajte nas

Firma Cesar's Residence djeluje na bosansko-hercegovačkom tržištu od 2014. godine i za kratko vrijeme se uspjela uvrstiti među vodeće bosansko-hercegovačke firme u opremanju interijera i eksterijera keramičkim pločicama.

Zahvaljujući kontinuiranim ulaganjem u razvoj uposlenika i asortimana, u samo nekoliko mjeseci postojanja firma je izrasla u tržišnog lidera u domeni opremanja kupatila. Pouzdanog partnera u nama pronašli su i mnogobrojni kupci i veliki investitori kao i arhitekti, o čemu govori niz relevantnih refrenci na području cijele Bosne i Hercegovine.

Prodajom vrhunske keramike, kupaonskog namještaja i sanitarija, pratimo svjetske trendove u opremanju interijera. Nudimo inovativna riješenja u kojima uz pomoć našeg educiranog osoblja, svaki pojedinac može prepoznati sebe. Asortiman smo obogatili proizvodima za grijanje. Radi se o svjetski poznatoj grupaciji ELGINKAN koji u svom asortimanu nudi kombi bojlere, radijatore visoke kvalitete, ventile, solarne panele i mnogu drugu prateću opremu.

Razvoj Cesars Residena vidimo u razvoju usluga prema našim kupcima i to kroz kontinuirano educiranje djelatnika, razvoj prodajnih usluga i asortimana proizvoda, pri čemu će kvaliteta i elegancija biti naša vodilja.