Zidne pločice

Veliki izboz zidnih pločica vrhunskog kvaliteta.
Različitog su formata i poleđina im je izborana radi boljeg povezivanja sa ljepilom za pločice. Pločice koje su otporne na mraz i kiseline imaju masu male poroznosti. Kiselootporne pločice se izrađuju od visoko kvalitetne sirovine koja sadrži aluminijum i kvarc. Nudimo veliki izbor vrhunskog kvaliteta, raznih dezena i veličina.

Podne pločice

Veliki izbor, odlična kvaliteta, pristupačne cijene
Podne pločice se odlikuju velikom čvrstoćom (otporne na pritisak i na habanje, ne upijaju vodu, ulje, masti itd.). Takodje su otporne na mraz, kiseline i povećanu temperaturu. U našem prodajnom salonu se nalazi veliki izbor dekorativnih, ukrasnih pločica, za Vaš unutrašnji kao i vanjski prostor, nudimo i pločice namjnjene za bazene.

Porculanske pločice

Veliki izbor porculanskih pločica, raznih dimenzija i dezena.
Porculanske pločice mogu biti: polirane, mat i neglazirane. Neglazirane pločice mogu biti sa različitim površinskim slojem: visokog sjaja ili mat, dok neke mogu da imaju i površinu sa teksturom i mogu odlično da imitiraju prirodni kamen. Glazirane porculanske pločice su dostupne dostupne u mat varijanti i visokog sjaja. Mi nudimo veliki izbor.